subota, 15. jun 2024.

Prirodna ruska kozmetika i pomoćna medicinskih sredstava od danas u centru Kraljeva

Objavljeno: 05.01.2022. | autor: KV Novosti -on line

Kažu da je ,jedna od, odlika kozmetičkih preparata proizvedenih u Rusiji,izbor sirovina prirodnog porekla ili kako se to popularno kaže  organskih sirovina, koje potiču iz kontrolisane organske poljoprivrede ili  pak od sakupljanja u divljini.

Te odlike ovih proizvoda izdvajaju ih ,danas, u moru sličnih na tržištu a oni koji cene znanje i iskustvo tradicionalne,prirodne  ruske medicine i kozmetologije sve ih više traže.

Prirodna ruska kozmetika i svetski poznati proizvodi  pomoćnih medicinskih  sredstava baziranih na iskustvima ruske medicine   mogu  se ,već neko vreme, nabaviti i u Kraljevu , a od danas se,Natural šop, prodavnica tih artikala, nalazi u strogom centru Kraljeva, u ulici Miloša Velikog br 20 (preko puta bivše Robne kuće Beograd)

Paleta proizvoda vodećih ruskih  proivođača prirodne kozmetike, vitamina, minerala,biljnih eliksira čajeva dostupna vam je i  u Kraljevu,svakog radnog dana od od 8 do 20 časova, subotom od 9 do 17 časova , a zbog velikog interesovanja i nedeljom od 10 do 15 časova.

Na ovom linku FB stranice Natural šopamožete videti šta je sve trenutno u ponudi ili pak zatražiti da vam  određeni preparat pribavi.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 3179

Komentari su zatvoreni.