subota, 15. jun 2024.

Kraljevo bogatije za još jedan košarkaški teren

Objavljeno: 14.07.2022. | autor: KV Novosti -on line
Vasilije Vaso Micić sa osvojenim trofejima koje je doneo u Kraljevo

„Nadam se da će ,na ovom terenu, ubuduće neka deca provoditi sate i sate i izrastati u nove košarkaške asove“ rekao je sinoć u Kraljevu Vasilije Vaso Micić, dvostruki prvak Evrope sa ekipom Efesa i MVP finalnog turnira Evrolige na svečanosti povodom otvaranja 92. terena  u okviru Mozzartove čuvene društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru” a koji će ubuduće nositi njegovo ime.

Šampionski pehari u Kraljevu

Ovo je drugi teren koga je Kraljevo dobilio tokm trajanja Mozzartove akcije “Sto terena za jednu igru”.Prvi je otvoren kraj Atletskog satdiona 2017 godine i nosi ime Nenada Krstića a ovaj sinoć otvoreni se nalazi u dvorištu osnovne škole „Svetozar Marković“.

Vasilije Micić i Gradonačelnik Kraljeva dr.Predrag Terzić

Otvaranju ovog terena u gradu iz koga su potekle brojne košarkaške legende poput Svete Dragojlovića Ljubodraga Ducija Simonovića,Dragana Todorića ,grada iz koga su potekli Miloš Babić i Vlade Divac,prva dva igrača iz Srbije draftovana za čuvenu NBA ligu,pored Vasilija  Micića i članova njegove porodice prisustvao je i dr.Predrag Terzić gradonačelnik Kraljeva kao i brojni ,nekadašnji ,prvotimci Sloge i Mašinca.

Micić sa porodicom na otvaranju košarkaškog terena u Kraljevu

Čast da prvi odigraju prijateljsku utakmicu na novom terenu pripala je kadetima košarkaških klubova Sloga i Mašinac.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 1843

Tagovi: ,

Komentari su zatvoreni.