Wednesday, 17. August 2022.

Festival zanatskog piva se nastavlja u Kraljevu  i večeras

Objavljeno: 14.07.2022. | autor: KV Novosti -on line

Trg Solunskih ratnika u centru grada biće i večeras stecište ljubitelja dobrog zvuka i piva proizvedenog u malim,zanatskim , pivarama.

Domaćini i organizatori dvodnevnog Festival zanatskog piva Turistička organizacija grada Kraljeva i Cinema pub iz Kraljeva obezbedili su nastup 8 zanatskih pivara koje ce ponuditi vise od 20 razlicitih piva.

Na vama je da odaberete  koji stil piva zelite da probate jer pored Lagera mozete uzivati i u Pale  Ale, Apa, Ipa, Stout, Porter… A mozda se ipak odlucite za kraft Cider

Juče (13.07.) prvog dana Festivala zanatskog piva nastupili su bendovi Džubo i Jelena, Burns i Kida kevaCrew DJ a za večerašnju dobru atmosferu postaraće se Amabile art, Steamfunk i „povratnici“ od sinoć Kida kevaCrew DJ.

Svirka počinje od 21 čas a pivo se toči na štandovima i ranije.

Sutra, 15. jula, na Trgu Solunskih ratnika  nastupaju Dečja radost, a potom sledi koncert legendarne Riblje čorbe.U subotu,veče pred Veseli spust, publiku će zabavljati Bojan Marović, a zatim dr Nele Karajlić i Zabranjeno pušenje, au nedelju uveče koncert  će održati folk zvezda Zorica Brunclik.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 209

Tagovi: , ,

Komentari su zatvoreni.