subota, 19. oktobar 2019.

Vlast osvajamo na prvim, slobodnim, izborima !

Objavljeno: 05.04.2019. | autor: KV Novosti -on line

Večeras su  u Kraljevu , po dvanaesti put za redom ,održani protesti građana pod nazivom „ #1 od  5 miliona“ na kojima je govorio  Nebojša Zelenović gradonačelnik Šapca i jedan od čelnika Saveza za Srbiju. On je , kasnije , zajedno sa okupljenim građanima prošetao centralnom gradskom ulicom čije su bašte kafića bile prepune.

Nebojša Zelenović na protestima u Kraljevu

Iako se može reći da je  , od početka protesta u Kraljevu , Nebojša Zelenović najzvučniji predstavnik  opoziconog bloka koji je govorio u Kraljevu to ,čini se , nije značajnije uticalo na brojnost večerašnjeg  protestnog skupa.

Oko stotinu najuporniji bilo je, i ovog petka na Trgu Jovana Sarića, pa se čini, a i govori u nekim komentarima na društvenim mrežama, da je izvesna doza rutine nadvaldala u redovima organizatora protesta  i da izostaje ukazivanje na probleme u lokalnoj zajednici za čije rešavanje su građani  Kraljeva zaintersovani.

Obraćajući se kraljevčanima Nebojša Zelenović je naglasio da su ovi protesti mirni i da njihov cilj nije nasilno preuzimanje vlasti. „Vlast se osvaja na izborima i mi ćemo je tako osvojiti .Ali ne na izborima pod sadašnjim uslovima čija je glavna karakteristika  blokada medija i nemogućnost većine građana da čuju bilo čije drugačije stavove o brojnim problemima u društvu a kamo li  predloge nezadovoljnih građana okupljenih oko opozicionih stranaka  u Savezu za Srbiju“rekao je ,između ostalog Zelenović.

Broj pregleda: 392

Komentari su zatvoreni.