nedelja, 26. maj 2024.

Vasilije Vaso Micić sa kraljevčanima  sutra od 19 časova na obnovljenom košarkaškom terenu u Ulici Cara Dušana 2

Objavljeno: 12.07.2022. | autor: KV Novosti -on line

Čuvena Mozzartova akcija „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se otvaranjem 92. renoviranog igrališta, posvećenog legendarnom Vasiliju Vasi Miciću. Svečanost je zakazana za sredu 13. jul u 19 časova, na obnovljenom košarkaškom terenu u Ulici Cara Dušana 2 u Kraljevu.

„Pozivamo sve Kraljevčane da dođu na druženje sa Vasom Micićem i zajedno sa nama otvore 92. teren u okviru Mozzartove velike akcije. Cilj nam je da mladim talentima jednog od najomiljenijih sportova u Srbiji omogućimo što bolje uslove za dalji razvoj i napredak, u nadi da ćemo jednog dana pratiti njihove bravure na parketu u dresovima reprezentacije. Akcija je nastala sa željom da se promovišu prave vrednosti – zdrav život, socijalizacija mladih, timska igra i ono što odlikuje prave šampione – sportski duh i kad se gubi i kad se pobeđuje“, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica pionira KK Mašinca i Sloge, a biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki za koje će se zainteresovani prijavljivati na samom terenu. Najuspešniji šuteri će osvojiti vredne nagrade, ali će i svakim pogotkom doprineti uvećanju sume koju će kompanija Mozzart na kraju donirati u humanitarne svrhe.

Vrpcu će preseći aktuelni MVP finalnog turnira Evrolige koji će na otvaranje terena poneti pehar koji je podigao nakon spektakularnog finala, pred prepunom halom beogradske „Štark arene“ tokom kojeg je tim Efesa doveo do trona Evrope.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 970

Tagovi: , ,

Komentari su zatvoreni.