četvrtak, 18. jul 2024.

SREDA VEČE UZ LIGU ŠAMPIONA: Najbolja je atmosfera na Mozzartovim uplatnim mestima

Objavljeno: 29.04.2022. | autor: KV Novosti -on line

Ko god je u sredu veče posetio naše lokale u Kraljevu, Mladenovcu, Užicu, Gornjem Milanovcu, Kruševcu, Paraćinu i Nišu, mogao je da oseti neverovatnu energiju i pravu sportsku priču. Fudbalski entuzijasti su se okupili u zaista velikom broju, kako bi uz hladno piće i dobru klopu ispratili dešavanja na Enfildu Roudu.

U borbi za finale Lige šampiona, majstori ove igre na travnatoj podlozi priredili su nam pravi spektakl, navijači su grmeli, a euforija je preneta i među naše igrače. Navijalo se kao na stadionu, utakmica je ispraćena sa puno žara i komentara, baš onako kako to čine pravi fanatici.

Slična situacija bila je i u Beloj palanci, Vranju, Boru, Prokuplju, Valjevu i Beogradu. Naši operateri imali su pune ruke posla, jer posetioci nisu bili imuni na odličnu ponudu u lajvu. U pauzama su se gađali brojevi na Lucky Super 6-u, kao i virtuali koji su se pokazali kao prava adrenalinska injekcija.

Čak i nakon finalnog sudijskog zvižduka, u prostoriji su dominirala isključivo nasmejana lica zadovoljnih igrača. Niko nije žurio kući, a u Subotici, Novom Sadu, Kuli, Kikindi, Zrenjaninu, Bogatiću i Loznici se popilo i koje pivo više.

Bez obzira na rezultate utakmica i ishode tiketa, opšti utisak je da ne postoji bolje mesto za gledanje mečeva Lige šampiona. Redovno prati dešavanja u Mozzartu, jer možda baš tvoje omiljeno uplatno mesto bude sledeće na našem spisku. Poseti nas, postani deo priče. Budi pobednik!

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 1289

Tagovi: , ,

Komentari su zatvoreni.