utorak, 30. novembar 2021.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Kraljevu

Objavljeno: 12.09.2021. | autor: KV Novosti -on line

Svoju današnju posetu Kraljevu, u koje je stigao da bi prisustvovao zvaničnom otvaranju četvrte, i najveće, Leonijeve fabrike u Srbiji Aleksandar Vučić  je započeo obilaskom rekonstruisanog Atletskog stadiona kraj Ibra na kome su,u predhodna tri meseca, već održana dva značajna sportska događaja: Atletsko prvenstvo Srbije i Balkansko juniorsko prvenstvo.

Na stadionu  ga je, pored funkcionera lokalne samouprave i Raškog upravnog okruga, dočekalo i oko dve hiljade građana mahom pristalica SNS.

Posle kraćeg zadržavanja i razgovora sa pojedinim građanima Aleksandar Vučić je stigao u fabriku Leoni gde su ga dočekali Aldo Kamper, izvršni direktor kompanije Leoni i Pjerluiđi Đione, generalni direktor kompanije za Istočnu Evropu sa svojim saradnicima.

ALEKSANDAR VUČIĆ I RUKOVODSTVO KOMPANIJE LEONI

Pogoni Leonija u Kraljevu ne samo da su njihova najveća fabrika u Srbiji već će ,kada 2023 godine prorade u punom kapacitetu,zapošljavati preko 5000 ljudi .

Ceo objekat u Kraljevu ima više od 60.000 kvadratnih metara a njegova gradnja je počela u avgustu 2018 godine.

„Zahvalni smo na birokratski nezahtevnoj  i profesionalnoj podršci predstavnika vlasti tokom svih ovih godina. Srećni smo što možemo da radimo sa odličnim i motivisanim zaposlenima. Zadovoljni smo što smo svojim zalaganjem poslednji godina uspeli da doprinesemo podizanju opšteg životnog standarad u regionu“ rekao je, između ostalog,Aldo Kamper, izvršni direktor kompanije Leoni na današnjoj svečanosti.

Obilazak proizvodnih pogona u društvu Gradonačelnika Kraljeva

Aleksandar Vučić je ,u svom obraćanju  medijima i prisutnim zvanicam na svečanosti u Leoniju, izrazio svoje zadovoljstvo  i zahvalo  se kompaniji Leoni  što je, izgradnjom četri  fabrike u Srbiji  prepoznala napore aktuelnog rukovodstva Srbije i doprinela reindutrijalizaciji Srbije i Kraljeva.

Posle završetka svečanosti u fabrici Leoni u Kraljevu Vučić je odgovarao i na  novinarska pitanja koja su se ticala odnosa među zemljama u regionu,jučerašnjeg  protesnog,ekološkog,skupa u Beogradu i  niza drugih aktuelnosti.

Pored najave sutrašnje oproštajne posete nemačke kancelarke  Angele Merkel  Zapadnom Balkanu,Vučić je najavio i svoj skori sastanak sa predesednikom Turske Redžepom Taipom Erdoganom.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 297

Komentari su zatvoreni.