četvrtak, 19. septembar 2019.

Podržite OŠ „Svetozar Marković“ iz Kraljeva svojim glasom na Fejsbuk na stranici MTS-a

Objavljeno: 28.05.2019. | autor: KV Novosti -on line

I ove godine je , u Srbiji,  nastavljena dobra  praksa doniranja sredstava za nabavku računarske opreme kako bi se đacima olakšala nastava informatike i postavili temelji za dalje unapređenje znanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Kompanija Telekom Srbija je , u protekle dve godine opremila 40 informatičkih kabineta u 40 osnovnih škola širom Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

I ove godine Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je  obezbedilo  spisak od 40 osnovnih škola u Srbiji kojima nedostaje računarska oprema.

Kako bi se izabralo  20 osnovnih škola kojima će se opremiti informatički kabineti , Telekom Srbija organizuje onlajn glasanje.

Glasanje za škole obavlja se na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici MTS-a (https://www.facebook.com/mtstvojsvet/ ) u periodu od 27.5. do 05.6.2019.

Zbog transparentnosti glasanja koje će trajati 10 dana , Telekom Srbija želi da omogući svim građanima da, u skladu sa Pravilima konkursa, svojim glasovima utiču na odabir škola pobednika.

Među potencijalnim dobitnicima informatičkog kabineta našla se i osnovna škola „Svetozar Marković „iz Kraljeva.

Pozivamo vas da svojim glasanjem na društvenoj mreži Fejsbuk na stranici MTS-a (https://www.facebook.com/mtstvojsvet/ ) u periodu od 27.5. do 05.6.2019. podržite osnovnu  školu „Svetozar Marković“ iz Kraljeva.

Možete glasati više puta u toku trajanja poziva ( u periodu od 27.5. do 05.6.2019) ali samo po jednom u toku dana za jednu školu.

Sa proslave Dana škole 2018 godine

Portal KV Novosti on line vas poziva da se pridružite ovoj akciji i svojim glasovima, u periodu od 27.5. do 05.6.2019, podržite osnovnu „Svetozar Marković“ iz Kraljeva kako bi i ona dobila savremeni informatički kabinet.

Broj pregleda: 335

Komentari su zatvoreni.