sreda, 27. januar 2021.

Počinje filmska revija festivala „Slobodna zona“ u Kraljevu

Objavljeno: 07.09.2020. | autor: KV Novosti -on line

Projekcijom igranog filma „Alisa i gradonačelnik“ u dvorištu Francuske kuće večeras u Kraljevu počinje sedmodnevni  filmski serijal, koga , u saradnji sa Filmskim festivalom Slobodna zona,organizuje Kulturni centar „Ribnica“.

Kraljevčani će sutra moći da pogledaju islandski igrani film „Okrug“,za sredu je planirana projekcija švedskog dokumentarca „Stig Laršon: Čovek koji se igrao vatrom“ a u četvrtak će biti prikazan uzbudljivi dokumentarac „Izbačeni“ koji se bavi problemom globalne krize stanovanja. U petak 11.septembra na programu je dokumentarac „Selfi“ koji se bavi rekonstrukcijom događaja koji su doveli do ubistva  šesnaestogodišnjaka Davida Bifolka,od strane policije, 2014 godine u napuljskoj četvrti Trajano.

Dve zadnje projekcije ove filmske smotre planirane su za naredni ponedeljak i utorak kada će biti prikazana dva filma:Zvezda od sto kila i Moje neverovatno leto sa Tes.Filmovi su namenjeni za  publiku uzrast 14 +.

Sve filmske projekcije na otvorenom počinju u 19 časova,ulaz je slobodan ali uz pridržavanje propisanih mera(maske i distanca) radi sprečavanja širenja virusa Kovid 19.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 225

Komentari su zatvoreni.