subota, 26. septembar 2020.

Pedeset zaraženih virusom korone na teritoriji Kraljeva

Objavljeno: 13.05.2020. | autor: KV Novosti -on line

Broj lica pozitivnih na virus „SARS – CoV – 2“, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“ , u Kraljevu, narastao je na 50, saopšteno je ,danas, posle elektronski održane sednice Gradskog  štaba  za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva.

Tako je  od , do sada , testiranih 1.570 lica na teritoriji grada Kraljeva njih 3,18 odsto zaraženih virusom  „SARS-CoV-2“  .  Na testiranje u Veterinarski specijalistički institut, poslato je,danas,  26 novih uzorka a rezultati će biti saopšteni sutra.

Radovi na Atletskom stadionu

Današnjom odlukom Gradskog  štaba  za vanredne situacije data je saglasnost za početak rada Sportskog centra „Ibar“, sportskih klubova i  sportskih organizacija na teritoriji grada Kraljeva   uz  pridržavanje propisanih  preventivnih mera.

I u današnjem saopštenju Štaba se ističe da je epidemiološka situacija u Gerontološkom centru Mataruška Banja  neizmenjena  i da nema zaraženih lica kako  ni među korisnicima usluga ove ustanove, tako ni među zaposlenima, koji se ,još uvek,nalaze pod merama karantina.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 270

Komentari su zatvoreni.