subota, 19. oktobar 2019.

Odbrornici „stražare“ u zgradi Skupštine grada Kraljeva!

Objavljeno: 12.04.2019. | autor: KV Novosti -on line
Sa poslednje sednice Skupštine grada Kraljeva

Odbornici Skupštine grada Kraljeva danas su , otpočeli sa , kako su rekli, dežurstvom u prostorijama Gradske Skupštine uoči najavljenog sutrašnjeg protesta građana i opozicionih stranaka pred Narodnom Skupštinom u Beogradu.

Vladajuću većinu u Skupštini grada na Ibru čine odborniciSrpske napredne stranke, Socojalističke  partije Srbije i Pokreta socijalista i njihovi predstavnici su danas izašli pred medije.

Sa njima su danas bili i Nebojša Simović,predsenik Gradskog odbora SNS, dr.Predrag Terzić gradonačelnik Kraljeva i Aleksandar Erac ,predsednik GO Pokreta socijalista i nekolicina članova Gradskog veća.

„Okupili smo se da damo puno podršku predsedniku Srbije u  borbi protiv nasilja koje se sprovodi na ulicama Beograda i onoga što nas očekuje narednih dana. Štitićemo ovu instituciju, jer je to naša borba protiv nasilja u odnosu na one koji hoće da izmene volju građana“ rekao je danas obraćajući se medijima i javnosti Nenad Marković, predsednik Skupštine grada Kraljeva.

Na novinarsko pitanje da li uopšte ima bilo kakvih najava ili naznaka da se sprema bilo kakav atak na zgradu Skupštine Marković je odgovorio da takvih informacija nema ali da će oni biti,do daljnjeg ,prevencije radi ,  u Sali II Skupštine grada.

Broj pregleda: 368

Komentari su zatvoreni.