nedelja, 31. maj 2020.

TTV-akcija

Jefitinije na Gradski bazen u Kraljevu

Objavljeno: 12.06.2019. | autor: KV Novosti -on line

Današnjom konferencijom za štampu rukovodstva Sportskog centra „Ibar“ iz Kraljeva, upriličenoj po okončanju punjenja gradskog baze tokom predhodne noći , najavljen je ,  za subotu 15.juna, početak ovogodišnje kupališne sezone.

Prema odluci Upravnog odbora ovog javnog preduzeća cena dnevene kupališne karte je za 50 dinara jeftinija nego prošle godine i iznosiće 200 dinara .Prema istoj odluci cena sezonske karte je ostala nepromenjena i iznosi 4000 dinara a novina je ukidanje poludnevne karte koja je ,prošle godine, važila za ulaz posle 15 časova i iznoosila je 150 dinara.

Uprava i menadžment SC „Ibar“ na današnjoj KZŠ

 „U novoj sezoni nemamo značajnijih infrastrukturnih poboljšanja na bazenu, ali ćemo insistirati na nivou kvaliteta vode i usluge , uz posebno apostrofiranje higijene na objektu. Uoči jubilarnog 30. „Veselog spusta“, koji bi trebalo da se održi  30. juna na bazenu će  biti organizovane  „ Igre na vodi “  rekao je danas obraćajući se medijima  Zoran Knežević, direktor SC „Ibar“.

Na bazenu je , inače , pre dve godine urađen remont pumpi za vodu i postrojenja za prečišćavanje vode a  sanirane su  i zaštitne ograde.

Tobogan dug 20 metara sa visinskom razlikom od 8 metara je atrakcija Gradskog bazena u Kraljevu

Tobogan ,montiran prošle godine, namenjen isključivo plivačima , biće tehnički pregledan u petak  pa se očekuje da  ,sa svojom stazom dugom 20 metara i visinskom razlikom od 8 metara, bude svojevrsna atrakcija gradskog bazena u Kraljevu.

Kupačina na bazenu biće na raspolaganju plažni bar, ležaljke i kabine za presvlačenje a u saradnji sa zakupcima ugostiteljskih sadržaja biće obezbeđena i muzika.

Otvaranju bazena predhodiće , u petak 14.juna , Dan otvorenih vrata kada će ,svi posetioci moći besplatno da koriste sadržaje na gradskom bazenu u Kraljevu.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 747

Komentari su zatvoreni.