subota, 11. juli 2020.

Broj novo zaraženih virusom kovida u Kraljevu prešao stotinu

Objavljeno: 30.06.2020. | autor: KV Novosti -on line Bez komentara

Od 33 uzoraka sa teritorije grada Kraljeva poslatih na testiranje u laboratoriju Kliničkog centra Srbije „Vatreno oko“ 16  je pozitivnih nalaza,tako da je ,do sada, na teritoriji grada Kraljeva evidentirano 112 lica pozitivnih na virus „SARS-CoV-2“, koji izaziva zaraznu bolest „Covid-19“.

Od početka epidemije do sada su, na teritoriji grada Kraljeva,četiri osobe preminule

Jučerašnji,neslavni, „rekord“ sa 14 novo zaraženih u jednom danu, na žalost kratko je (po)trajao,jer je, današnjim rezultatom,već premašen.

Suton na Gradskom keju

U tom duhu bi se moglo ,posle današnjeg izveštaja Štaba za vanredne situacije na teritorij grada Kraljeva, zasnovanog na informacijama dobijenim od Zavoda za javno zdravlje,reći da smo , na žalost,premašili brojku od stotinu oboleih u populaciji sa teritorije grada Kraljeva.

Još uvek,na teritoriji grada Kraljeva, nisu propisane nikakave, nove, mere kojima bi se osnažila  primena već  donetih zbog epidemije korona virusa poput  obaveze nošenja rukavica i maski  u javnom prevozu, u zatvorenom prostoru , propisane fizičke distance ili pak ograničavanja radnog vremena kafan,kafića i klubova.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 396