petak, 28. januar 2022.

WOLT STIŽE I U KRALJEVO!- Za Kraljevčane besplatna dostava prvih mesec dana

Objavljeno: 09.12.2021. | autor: KV Novosti -on line

Wolt aplikacija za online kupovinu stiže i u Kraljevo, a do sada je prisutna u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu i Pančevu. Poručivanje putem interneta trend je koji traje već nekoliko godina, a koji je u uslovima pandemije doživeo procvat, pa je tako ova usluga stigla i u Kraljevo, čiji će stanovnici od sada moći da u udobnosti svoga doma obavljaju kupovinu.

Za Kraljevčane besplatna dostava prvih mesec dana

Wolt aplikacija je izuzetno pregledna, intuitivna i “user friendly”, tako da je proces poručivanja lako izvodljiv u svega nekoliko koraka, a ono što je posebno korisno jeste mogućnost praćenja porudžbine u realnom vremenu, što vam omogućava da u svakom trenutku znate dokle je stigla priprema vaše hrane. Kada je reč o plaćanju, ono se vrši kako beskontaktno putem interneta, tako i gotovinom prilikom samog preuzimanja porudžbine.

Posebno iznenađenje koje je Wolt pripremio za sve nove korisnike u Kraljevu, je besplatna dostava za sve korisnike u prvih mesec dana. Takođe, korisnici će moći da koriste i  promo kod u iznosu od 600 dinara. Kada ukucaju promo kod KRALJEVO u aplikaciju, obezbediće sebi po 200 dinara popusta za prve tri porudžbine na Woltu.

“Od samog početka rada na tržištu Srbije, aplikacija Wolt uspela je da se pozicionira u samom vrhu najpoželjnijih aplikacija za dostavu hrane, a od nedavno korisnici mogu da poruče i namirnice, kozmetiku, cveće i još mnogo toga. Kao kompanija, pokazali smo veliku snagu i kapacitet za širenje poslovanja, dok smo kroz brojna partnerstva uspeli da pružimo podsticaj razvoju lokalnog biznisa. Ponosni smo što delokrug poslovanja širimo baš u Kraljevu, pa će sada korisnici u ovom gradu, baš kao i oni u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Pančevu, ali i širom sveta, moći da pristupe usluzi online poručivanja brzo i lako., izjavio je Đorđe Davidović, generalni direktor kompanije Wolt za tržište Srbije.

Đorđe Davidović, generalni direktor kompanije Wolt za tržište Srbije.

U Kraljevu ćete od sada imati priliku da vidite veliki broj biciklista u prepoznatljivoj plavoj uniformi, koji se trude da što brže stignu do vaše adrese i donesu vam namirnice i druge vrste proizvoda. Radno vreme Wolt dostavljača je od 9h do 23h, tako da ćete i nakon radnog vremena restorana i lokala moći da dobijete svoju porudžbinu u roku od samo 30 minuta. Dodatna pogodnost aplikacije je što u svakom trenutku možete da pratite tačnu lokaciju dostavljača i tako znate kada će pozvoniti na vaša vrata.

Iskoristite sve pogodnosti Wolt aplikacije u svom gradu i uživajte u promo periodu koji vam omogućava besplatnu dostavu i promo kod za popust.

Print Friendly, PDF & Email

Broj pregleda: 394

Komentari su zatvoreni.