nedelja, 25. avgust 2019.

Vredna donacija NIS-a Opštoj bolnici „Studenica“

Objavljeno: 24.12.2018. | autor: KV Novosti -on line

Opštoj bolnici  „Studenica“ iz Kraljeva danas je uručena donacija vredna oko 100.000 evra koju su prikupili zaposleni u NIS-u i sama komapnija u okviru njihove, redovne ,ovogodišnje humanitarne akcije.

Ova akcija se vodi pod korporativnim sloganom „Budućnost na delu“ i usmerna je na unapređenje kvaliteta života najmlađih.

Na današnjoj svečanosti u Kraljevu uručena je još jedna donacija ove kompanije. Reč je  o novom sanitetskom vozilu sa mobilnim inkubatorom  koje je donirano Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Svečanom činu u Opštoj bolnici „Studenica“ prisustvovali su Kiril Kravčenko ,  generalni direktor NIS-a, dr.Zlatibor Lončar ,Ministar zdravlja u Vladi Srbije  ,dr. Milan Ivanović ,direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici  i doc. dr Meho Mahmutović, direktor  Opšte bolnice Novi Pazar.

Sa današnje svečanosti u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu

Zahvaljujući se na donaciji dr.Zoran Mrvić ,direktor Opšte bolnice „Studenica“ je rekao da će definitivna odluka o utrošku sume od oko  100.000 evra  biti doneta u konsultacijama sa načelnicima odeljenja u bolnici  pri čemu će se voditi računa da bude kupljena oprema koja će se koristiti kroz više medicinskih grana i u lečenju pacijenata  iz više odeljenja.

Po završenoj svečanosti menadžment NIS-a je ,u pratnji  domaćina i ministra Lončara , obišao najmlađe pacijente kraljevačke bolnice na nekoliko odeljenja  darujući im prigodne novogodišnje pakete.

Broj pregleda: 421

Komentari su zatvoreni.