Arka

FINALE SVIH TURNIRA U ELIMINACIONOJ FAZI!

U duhu olimpizma: ekipa Noćni anđeli Kraljevačkih novosti{jcomments on}Dvanaesti Memorijalni turnir „Kraljevački junaci“, koji se igra u znak sećanja na pale borce iz kraljevačkog kraja od 1991 do 1999. godine, kojih nažalost ima 76, okupio je 16 ekipa koje se takmiče u četiri grupe i nekoliko selekcija veterana. Sastav grupa je bio sledeći: A) Aik, Kum Zoki moler, Kotlenik i Metal servis; B) DiB Komerc, ZvoNast, Ekskalibur i Tref Point / Mega Vat; C) Var Tavnik, M. M. Junajted, Apolon i Jang Bojs; D) Šašava družina, Snežuljak, Noćni anđeli Kraljevačkih novosti i Sunce.

Turnir je počeo prošle srede, 15. avgusta, kada su odigrane tri utakmice: Tref Point / Mega Vat – ZvoNast 7:3, Kotlenik – Kum Zoki moler 7:4 i Aik – Metal servis 5:5 (penalima 2:0).

Opširnije...

BAJO KONAČNO „POKORIO“ VITLO

{jcomments on}Bajo LesevoProteklog vikenda u Stublu, na renomiranom sportskom terenu u zaseoku Vitlo, odigran je turnir u malom fudbalu. Svojim prisustvom ovaj događaj uveličale su ekipe Godačice, Vitla, Leševa, Reala, Moravaca i Trgovačkog.

U prvom kolu fudbalske veštine odmerile su ekipa domaćina Vitla i Godačice. Do samog kraja gol je „visio“ u vazduhu, ali na kraju su golmani „samo“ po jednom vadili loptu iz svoje mreže. Posle boljeg izvođenja penala domaćin je slavio sa 3:2 i prošao dalje.

U drugoj utakmici ovog turnira ekipa čuvenog biznismena i preduzetnika iz Leševa Miroslava - Baja Markovića je sa 3:2 „jedva“ probila oklop Reala iz Ugljareva i zasluženo nastavila takmičenje. Moravci su „sagubili“ od ekipe Trgovačkog rezultatom 4:2, da bi piopularni „trgovci“ u polufinalu bili deklasirani od ekipe Vitla rezultatom 4:0. Ekipa Leševa (finansijera Baja) je voljom onog dečačića koji je izvukao iz „šešira“ ime Leševa direktno prošla u finale, gde je posle teške, tvrde i do kraja uzbudljive i neizvesne borbe trijumfovala rezultatom 3:2.

Ko će sad Baja da smisli kad veliki prelazni pehar zasluženo (kako kažu očevici) donese u Leševo i pred Milosavljevom prodavnicom po ceo dan paradira. Šta će, moraće meštani Leševa i ovo da otrpe, kao i mnoge stvari pre toga, pa i njegove poraze u prošlogodišnjoj „noći punog meseca“ i ovogodišnjoj polufinalnoj utakmici, u kojoj je Bajov raštimovani orkestar „svirao“ falš muziku i zasluženo „počišćen“ sa „velelepnog“ leševačkog terena.

Za najboljeg strelca, a i ujedno i najboljeg pojedinca ovog turnira (koji je brojao 6 ekipa – nikad manje), proglašen je Radosla Načić iz Bajove ekipe Leševa, dok je golman istoimene ekipe Nikola Veselinović bio nepremostiva prepreka pred protivničkim igračima i sa pravom poneo epitet najboljeg čuvara mreže na ovom turniru. Pomenimo na kraju i sastav „dobitne kombinacije“ na ovom turniru „Vitlo 2012“: Nikola Veselinović, Miroslav - Bajo Marković, Radoslav Načić, Vladimir Markićević, Miško - Koče Drenovaković, Srđan Petrović i Dejan - Deksa Stevanović.

U SEĆANJE NA DRUGA „MATEUSA“

Mateus memorijal{jcomments on}Prošle subote, 11. avgusta u Polumiru je odigran prvi memorijalni turnir u malom fudbalu u znak sećanja na Dragana Savića - Mateusa, koji je iznenada preminuo i sve nas ostavio da ga pamtimo po njegovim fudbalskim majstorijama i harmonikaškim veštinama.

Podsećanja radi, za sve poštovaoce najbolje sporedne stvari na svetu – njegovog veličanstva fudbala, „Mateus“ je bio i pravi virtuoz na harmonici, tako da nije bilo veselja a da on sa svojom ekipom nije bio pozvan da da štimung i svojim prisustvom uveliča ovaj spektakl.

Na rodnoj grudi, u čast preminulog sastali su se veterani Radnika iz Ušća i „otpisani“ iz Baljevačkog Rudara. Posle teške i do samog kraja neizvesne utakmice „otpisani“ su slavili miniumalnim rezultatom 1:0 pogotkom „neuhvatljivog“ Raspopovića.

Opširnije...

MLADOST VITKOVCA ZASIJALA NA TURNIRU

Organizatori turnira u Vitkovcu{jcomments on}Na inicijativu omladine Vitkovca, Mesna zajednica iz ovog sela organizovala je protekle prvi nedelje noćni turnir u malom fudbalu nakon punih pet godina. S obzirom da je sezona noćnih turnira pri samom kraju, prijavilo se samo osam ekipa, ali je i to bilo sasvim dovoljno da se turnir održi i zadovolji sve učesnike i organizatore. Ekipe su se takmičile u dve grupe. U Grupi „A“ igrali su: Kafana kod Sjaja (Vitkovac), Stefi D (Vitanovac), PG „SEničić (Pečenog) i La Kukarača (Vitkovac). U grupi „B“ snage su odmerili: Keramika „Dačo“ (Vitkovac“), No Nejm (Vitkovac), Amerikan Drim (Vitkovac) i Autoservis „Baki“ / Autoprevoznik Rade. Šampion je, nakon petodnevnih okršaja, postala lokalna ekipa Keramika „Dačo“, koja je u dramatičnom finalu, naročito u drugom poluvremenu, u penal seriji bila preciznija od ekipe Autoservis „Baki“ / Autoprevoznik Rade. U pobedničkoj ekipi naročito se istakao golman Aleksandar Jovanović, koji je uz Aleksandra Gunjića i Milorada Miladinovića, uz članove MZ, bio najzaslužniji za organizovanje turnira.

Opširnije...

Preporučujemo

Posebni linkovi:
M radio
M radio! Cene pozdrava želja i čestitki samo 100 dinara.
Taxi Palma
Brzo i jeftino do odredišta. Taxi Palma na raspolaganju 24 časa
Adverta
Prodaja i servisiranje računara i lap-topova. Kvalitena i brza usluga. Povoljne cene, mogućnost plaćanja na rate.
Back Stage
Back Stage, frizerski studio Back Stage.